MALATYA / BATTALGAZİ - Hayrettin Sönmezay İlkokulu

Hayrettin Sönmezay İlkokulu

.
İZZETİYE MAH. GAFFARAĞA SK. NO 6/1 İÇ KAPI NO 4 BATTALGAZİ / MALATYA
İlimizde; sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültürü ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanatsal duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İkili
07:30- 12:20
İzzetiye Mah. Mücelli Cad.Gaffar Ağa Sok. Battalgazi /MALATYA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezindedir. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne olan uzaklığı 3 kilometredir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne uzaklığı ise 1 kilometredir.
Proje Çalışmaları
Projelerimiz Ayın Öğrencileri, Derme Okuyor, Beyaz Bayraklı Sınıf, Oyuncak Kardeşliği, Enerji Projesi, Yılın En İyi Babası, Değerler Eğitimi Futbol, Geleneksel Bahar Şenliği ve Kermes, Engel Yok Aramızda, Çanakkalede Askerin Son Yemeği, Aktivitelerle Öğreniyoruz, Çevreci Öğrenciler Kodlama Öğreniyoruz